EINFACH A CASANOVA VH BONTEHOF Z ÚSPĚŠNÍ PŘI CSN KREUTH.

Ve dnech 27.2.2018 – 4.3.2018 se Ondřej Pospíšil se svými čtyřmi svěřenci zúčastnil národních skokových závodů CSN Kreuth. V úterní soutěži L* (115cm) pro mladé koně dosáhl na vítězství se sedmiletým Casanovou. V úterý se mu taktéž dařilo v soutěži M** (135cm). Společně s Einfachem si po bezchybném výkonu dojel pro páté místo. Ve středeční soutěži M** (135cm) obdržel Ondřej s Einfachem jednobodovou penalizaci za překročený čas, což stačilo na krásné šesté místo. >Čtvrteční dvoufázové skákání o výšce překážek 140cm přineslo po bezchybném výkonu v obou fázích Ondřejovi s Einfachem konečné sedmé místo výsledkové listiny. Se Zandirem jednou chyboval v první fázi. Tentýž den se s Casanovou vh Bontehof Z umístil na druhém místě v soutěži M* o výšce překážek 125cm, zde rozhodovalo stylové hodnocení. Dvě pěkná umístění přineslo i páteční skákání. Společně s Casanovou opět v soutěži M* (125cm) si po bezchybném výkonu Ondřej dojel pro páté místo. S valachem Corlisle byl také bezchybný a v soutěži A* skončil na šestém místě. Svou účast na závodech úspěšně zakončil v neděli 4.března Casanova vh Bontehof Z. Po bezchybném rozeskakování v soutěži M* (125cm) pro mladé koně obsadil dělenou první příčku.

Úspěšná byla i Ondřejova stájová kolegyně Anežka Dittrichová, která s koněm Je Suis Vic van ten Breebroek obsadila v soutěžích M* (125cm) po bezchybných jízdách pěkné dvanácté a sedmé místo. V nedělní soutěži L* na překážkách vysokých 115cm se Anežce dařilo s valachem Sambuca, zde obsadila druhé místo.

CSN se také zúčastnila s klisnou Scarebea, zakoupenou v naší stáji jezdkyně Aneta Hemerová. Startovala v soutěžích A** o výšce překážek 105cm kde po středečním bezchybném výkonu obsadila velmi pěkné osmé místo.

back to top